374-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

???????? 374-й день війни. Коротко про головне у Яворівському районі за минулу добу:
Вчора, о 09:11 сирени сповістили про загрозу удару крилатими ракетами. Небезпека не справдилася. У районі все спокійно.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 598 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
На Яворівщині відкрили еколого-просвітницький центр в рекреаційній зоні «Верещиця» Яворівського національного природного парку. Ініціативу реалізували в межах проєкту «Ровелове Розточчя – разом попри кордони» у співпраці з польськими партнерами.
Центр відповідає всім вимогам сучасності – оснащений технологіями енергозбереження з використанням сонячних акумуляторів та твердопаливного котла. Він стане зручною базою для офіційних зустрічей, форумів, екскурсій та професійних конференцій. Партнерами проєкту були Любельське воєводство, Гміна Замость, Росточанський парк народовий, Яворівський національний природний парк та Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіон «Карпати Україна».
У Яворівській громаді розпочали благоустрій з дорожніх робіт. Комунальні служби та підрядні організації почали ремонтувати дороги громади. Упродовж тижня грейдерували у Завадові, Немирові, Щеплотах, Залужжі. Поступово спеціальна техніка працюватиме на інших напрямках. Не забувають комунальні служби про вже рутинні, але необхідні справи: зрізка аварійних дерев, ремонт вуличного освітлення.
Вчора Президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у Львівській області. Він провідав наших захисників, які лікуються в одному з медзакладів.
Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
Президент України Володимир Зеленський підписав з Egils Levits спільну декларацію, яка засвідчує підтримку Латвією повноправної європейської та євроатлантичної інтеграції України.
Нагадую, адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.
Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.
Спокійного усім дня. Бережіть себе.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ