384-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

????????385-й день війни. Коротко про головне у Яворівському районі за минулу добу:
Чотири рази приходило сповіщення про загрозу ракетних ударів. Дякувати Богу небезпека не справдилися. У районі все спокійно.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 568 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
Рятувальники зафіксували дві пожежі сухої трави в с. Домажир та с. Віжомля та пожежу сміття на відкритій території в с.Середкевичі.
Вкотре закликаю жителів району припинити спалювати суху траву. У такий складний час, в умовах воєнного стану свідомо нищити Україну, свою землю спалюючи суху траву – це ЗЛОЧИН! Постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це зайві витрати ресурсів.
У консультативно-координаційному центрі при Яворівській районній державній адміністрації понад 70 ВПО зареєструвалися на фінансову допомогу від БФ “Право на захист” в розмірі 6660 гривень на одну особу, які чекатимуть до двох місяців. Як повідомляють менеджера благодійного фонду зареєструватись на фінансову допомогу можуть якщо особа не отримувала раніше допомогу від міжнародних організацій, має дохід, менший за 5400 грн на особу та відповідає критеріям вразливості, перелік за посиланням: http://surl.li/flqsn
Штурмові бригади «Гвардія наступу» продовжують відбір охочих
Долучитися можна:
▪️Подавши анкету на сайті «Гвардії наступу»https://storm.mvs.gov.ua
▪️Подавши заявку у 2 ЦНАПах, що діють на Яворівщині:
м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 1
м.Яворів, вул Львівська,10
Перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center запрацює на Львівщині 3 квітня. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
У Львові запрацював Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими: http://surl.li/fmdcq

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ