394-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

394-й день війни. Коротко про те, як минула доба у Яворівському районі:
Один раз сирена сповіщала про повітряну тривогу.
Вчора у районі черговий раз виникли пожежі сухої трави у місті Яворові та Новояворівську, селі Молошковичі та Домажир.
‼️Я вкотре нагадую та закликаю жителів району ТРАВУ НЕ ПАЛИМО – це злочин. За чинним законодавством, порушники правил пожежної безпеки нестимуть адміністративну та кримінальну відповідальність.
Штраф за підпал:
▪️для громадян від 3 060 грн до 6 120 грн;
▪️для посадових осіб 15 300 грн до 21 420 грн.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 534 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
У Яворівській громаді створено Центр підтримки Захисників та Захисниць, родин загиблих/померлих Героїв України. Метою Центру є надання інформаційно-консультативної підтримки щодо забезпечення дотримання гарантій захисту прав і основоположних свобод Захисників та Захисниць, поранених, членів сімей зниклих безвісти і полонених, родин загиблих/померлих Героїв Небесної Сотні, АТО/ООС, Захисників та Захисниць. Спеціаліст Центру підтримки прийматиме відвідувачів з 9:00 до 18:00 години по буднях за адресою: м. Яворів, вулиця Львівська, 10 (Яворівський ЦНАП)
Контактний номер телефону: +380 (98) 379 2602.
До уваги тих, хто возить гуманітарну допомогу з-за кордону: з 1 квітня подати документи на виїзд водіїв призовного віку можна лише з використанням е-підпису:http://surl.li/ftasb
Дякуємо Богу за опіку. Продовжуємо молитися за кожного Захисника та Захисницю, щоб вони швидше повернулися додому з перемогою. Підтримуємо та допомагаємо кожному хто потребує, бо разом ми сила.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ