399-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

399-й день війни. Коротко про те, як минула доба у Яворівському районі:
Повітряних тривог не було. У районі все спокійно.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 525 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/
Заклади освіти Мостиської, Новояворівської, Судововишнянської та Шегинівської громад отримали ноутбуки від гуманітарної організації “World Vision International”. World Vision International активно допомагає українцям, які опинились у складному становищі через війну. WVI співпрацює з 12 національними та міжнародними партнерами у 24 містах через офіси в Києві, Львові, Дніпрі та Чернівцях.
Юлія Городна з Яворівщини здобула срібну медаль чемпіонату України з біатлону в Буковелі. Спортсменка лише на 12.6 секунди відстала від переможниці – Христини Дмитренко, яка здобула вже друге “золото” весняної частини чемпіонату України. Вітаємо з перемогою. Пишаємось та бажаємо успіху й нових вершин.
Діти з Яворівщин власноруч виготовляють вербові букети та продаватимуть на підтримку ЗСУ. Благодійну акцію організувала завідувач Народним домом села Глиниці Ольга Місик, але до акції також долучилися місцеві жінки, які приносили матеріали для виготовлення букетів. Акція триватиме аж до кінця тижня. Зроблену вироби дитячими руками можна придбати на благодійній акції у середу та неділю в Храмі святих апостолів Петра і Павла с. Глиниці. Всі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.
В Яворівській громаді покращується мобільний зв’язок. Мова йде про встановлення нових вишок в селах Салаші та Смолин, також готуються документи щодо монтажу вишки в селі Грушів.
На Яворівщині триває вакцинація від COVID-19. За три місяці 2023 року у районі щеплено 676 осіб від COVID-19. З початку вакцинальної кампанії 154 532 мешканців Яворівщини зробили вакцину від коронавірусної інфекції.
Ще один день ближче до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ