400-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

400 днів віри, незламності, мужності та сили. Коротко про те, як минула доба у Яворівському районі:
Сім днів без повітряних тривог. Дякуємо Богу та ЗСУ за кожен спокійний день.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 524 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/
30 сімей з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Мостиської, Судововишнянської та Шегинівської громадах отримали гуманітарну допомогу від благодійного фонду “Право на захист”. Розкладні ліжка, подушки, постіль, засоби гігієни, кухонні набори, ліхтарики отримали 92 особи. Дякую усім хто продовжує єднатися та допомагати українському народові у цей непростий час. Разом ми сила.
Школярів запрошують взяти участь у XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Мої права: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Детальніше: http://surl.li/fxiwa
У Яворівському районі переселенка з Запоріжжя виграла мікрогрант за програмою підтримки “СтартАпів” для ініціативних ВПО: http://surl.li/fxiwf
Минулого місяця начальник Львівської ОВА Максим Козицький поділився думками про те, що не так з інформаційною системою «Шлях». Зокрема, він наголосив на існуючих законодавчих прогалинах, які сприяють корупційним ризикам та зловживанням під час отримання дозволів на виїзд за межі України чоловіків призовного віку за гуманітарною допомогою. Отож, які питання виникли та на що потрібно звернути увагу, очільник області поділився у колонці «Української правди» за посиланням-http://surl.li/fxiwo.
Через велику кількість охочих кампанію «Гвардія наступу» можуть продовжити. Крім того, планується створити резерв для підрозділів «Гвардії наступу».
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ