408-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

408-день війни. Головне за минулу добу у Яворівському районі:
Загрози ракетних ударів не виникало.
На обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб Яворівського району зареєстровано 8 501 осіб.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
У Яворові попрощалися з загиблим Героєм Осіпчуком Петром Петровичем. Герої не вмирають! Вічна шана та пам’ять нашому захиснику!
У Яворівській ВА для педагогічних працівників закладах освіти району, які претендують бути ліцеями, проведено навчання за програмою спецкурсу «Організація опитувань у закладах загальної середньої освіти з використанням анкет у е-форматі»:http://surl.li/gdzkc
Творчі колективи ПК “Кристал” здобули перемоги на фестивалях в Польщі. 2 квітня, у м. Пере́мишль пройшов V Міжнародний фестиваль «Самоцвіти». Участь у фестивалі взяли 72 дитини, віком від 4-12 років. Вихованці дитячого хореографічного ансамблю «Вишиванка» Новояворівської громади представили 9 різножанрових танцювальних номерів і здобули 1 та 2 призові місця! Щиро вітаємо творчі колективи. Дякуємо за високі результати.
Днями у місті Львові проходив чемпіонат України з класичного пауерліфтингу. Вихованці ДЮСШ Яворів показали високі результати. Команда дівчат виборола 1 місце. Вітаємо наших переможців із високими результатами та бажаємо їм нових перемог та успіхів.
Незабаром на Львівщині запрацює перша черга ультрасучасної клініки протезування, реконструкції та реабілітації воїнів й цивільних Superhumans Center. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Детальніше про це-http://surl.li/gdzld.
Ще один день ближче до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ