420-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

420-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Доба минула без повітряних тривог.
8 418 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
Івано-Франківська громада отримала автомобіль швидкої допомоги. Транспорт придбано за підтримки компанії “Каргілл Енімал Нутрішн”, яка здійснює свою підприємницьку діяльність на території нашої громади. Карета швидкої допомоги повністю укомплектована сучасним та найнеобхіднішим коштовним обладнанням. Підприємство також забезпечило оснащення лікарні додатковим устаткуванням. Завдяки небайдужості підприємства лікарі зможуть якісно та надійно виконувати своє основне завдання – рятувати людей. Щиро дякуємо за підтримку у забезпеченні медичної допомоги та захисту життя й здоров’я наших мешканців.
На центральній площі міста дітки Яворівської початкової школи та творчі колективи ділилися з навколишніми радісним великоднем настроєм. Дзвінко лунали веселі гаївки і запрошували всіх до танцю!
У Шегинівській громаді відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ та майстер-клас з писанкарства на фестивалі гаївок. Дякую кожному хто наближає нас до перемоги. Ми сильні бо ми єдині.
Усім спокійного дня!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ