421-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

421-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Доба минула без повітряних тривог. Дякуємо Богу та нашим захисникам і захисницям за кожен спокійний день.
8 402 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
240 родин з Яворівської громади отримали ваучерів на покупку товарів сільськогосподарської діяльності. До списку отримувачів включалися насамперед ВПО, вразливі приймаючі ВПО сім’ї, домогосподарства з втратою доходу через відсутність чи втрату годувальника та малозабезпечені сім’ї, членами яких є учасники бойових дій. Таку програму реалізує Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Львівською аграрною палатою, за фінансування уряду Франції.
Мостиська міська рада отримала чергову гуманітарну допомогу від Pompiers Humanitaires Francais (Франція). Для потреб громади передано: генератори, одяг і спортивні товари, 2 апарати УЗД, інше медичне обладнання, пожежний одяг та інвентар та багато інших необхідних речей. Дякую всім хто не стоїть осторонь, а допомагає та підтримує український народ у боротьбі з російським ворогом.
Відтепер відвідувати ФОК «СТАРТ»: басейн, сауну чи соляну кімнату можна впродовж року і незалежно від опалювального сезону. З міського бюджету виділено кошти на проведення робіт, основними з яких є ремонт системи опалення, що дає змогу підтримувати відповідну температуру у басейні. Створені умови забезпечать повноцінну роботу секції стрибків у воду. Також обговорюється питання створення секції плавання при ДЮСШ «ЯНТАР».
Яворівським районним відділом Державної Установи «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» разом з медичною службою плануються з 24 по 30 квітня проведення виїздів мобільних бригад вакцинаторів у населені пункти громад району з проведенням інформаційно – розяснювальної роботи та вакцинації проти групи вакцино керованих інфекцій: дифтерії, правцю, поліомієліту, кору, краснухи, епідпаротиту, COVID-19. Детальніше – http://surl.li/gmotv.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ