426-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

426-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Сповіщення про повітряну тривогу не приходило.
8 393 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
Пожежна команда с. Пікуличі (гміна Перемишль) за сприяння Michal Glocki, Andrzej Huk, Marek Wasiewicz та Rada Gminy Przemysl передала пожежній команді Крукеницького старостинського округу Мостиської громади пожежний автомобіль JELCZ/STAR 244. Дякую усім хто продовжує допомагати Україні наближати перемогу. Дякую закордонним друзям за постійну підтримку і добрі серця.
У підвальному приміщенні Яворівської гімназії ім. О. Маковея облаштовано укриття. Тут є все необхідне для продовження навчального процесу на час повітряних тривог. Тут проведено ремонт приміщень, встановлено нову систему опалення, а частину старих парт замінено на нові. На це з міського бюджету було виділено понад 7 мільйонів гривень. У разі вимкнення електроенергії школа забезпечена резервним джерелом живленням (генератором).
У Новояворівській громаді відбувся престур журналістів телеканалів Суспільне Львів, СТБ, Еспресо, інтернет видання ZAXID.NET, з метою показати як живуть та призвичаїлися вимушено переміщені особи у Новояворівській громаді. Захід відбувся в рамках проєкт Women’s New Horizons (адвокаційна підтримка внутрішньо переміщених жінок у Львівській області), який реалізовує ГО Центр “Жіночі перспективи” за підтримки проєкту UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні “Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні” та фінансує Уряд Швеції у співпраці з офісом віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.
Дякую всім за роботу. Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ