427-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

427-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Сповіщення про повітряну тривогу не приходило.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
З російського полону на рідну землю повернули ще 44 українців. Військовослужбовці, прикордонники, нацгвардійці, моряки, а також двоє цивільних. Серед звільнених з полону є захисники Маріуполя й Херсонщини, воїни, які боронили Україну на сході. Молимося про звільнення усіх наших людей, які зараз перебувають у полоні.
У Яворівському районі декомунізували два пам’ятники радянської доби. За рішенням Мостиської громади та за підтримки обласної робочої групи з питань декомунізації демонтовано пам’ятник радянському солдату, що входив до меморіального комплексу радянським воїнам у селі Малнів на Мостищині.
Інший об‘єкт, а саме фігура жінки в скорботі демонтована з кладовища радянських воїнів, що розташоване на вул. Міцкевича, в центральній частині м. Мостиська.
Фонд “Повернись живим” придбав та передав 24 ОМБр імені короля Данила кулемети. Десятки новеньких кулеметів калібру 7,62 вже у руках Королівських піхотинців на одному з найгарячіших напрямків ведення бойових дій та допомагають воїнам Королівської бригади нищити загарбників. Вперше в історії організації “Повернись живим” законтрактували за кордоном 1460 кулеметів, які були розподілені по військовим частинам Збройних сил України. Дякую усім благодійним фондам, організаціям хто продовжує підтримувати українську армію та подавати руку допомоги. В єдності переможемо ворога швидше.
Продовжуємо розвивати та підтримувати спорт у Яворівському районі. Вчора мав гарних гостей, голова Львівської обласної федерації боксу Олександр Павелець, віце-президент Львівської обласної федерації боксу Володимир Костик та тренер Новояворівської школи боксу Василь Дмитрович Калітовський. Мета зустрічі – спрямована на розвиток та популяризацію боксу у Яворівському районі. Обговорили плани та пропозиції для реалізації проекту в найкоротші терміни. Плануємо відкриття нових секцій у громадах району, залучивши ще більше молоді до такого виду спорту. Адже, бокс – це не лише сила м’язів, а й сила духу. Даний вид спорту розвиває фізично, інтелектуально, особливо допомагає формувати характер: http://surl.li/gqhyk
Кожен на своєму місті веде нас до перемоги. Дякую всім за роботу. Спокійного усім робочого дня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ