431-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

431-й день війни. Коротко про головне за минулу добу у Яворівському районі:
Сьогодні о 04:12 мали сповіщення про загрозу ракетних ударів по всій Україні. Дякуємо Богу та ЗСУ на всіх фронтах за надійний захист.
8 374 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
У Новояворівську виникла пожежа сухої трави. Вкотре закликаю не паліть суху траву – не вчиняйте злочин! Постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це зайві витрати ресурсів.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України можна за посиланням: http://surl.li/gdzmv
У селі Ясниська пройшов футбольний турнір «Кубок Кардинала» серед дітей 2013 року народження. Вітаю спортсменів та їх тренерів з гарними результатами! Дякуємо Захисникам та Захисницям за те, що виховувати нове покоління сильних духом та витривалих тілом козаків, небайдужої та патріотично налаштованої молоді.
Вікторія Жук та Назарій Паньків з Яворівщини здобули дипломи ІІІ ступеня на ІV етапі Х Всеукраїнської олімпіади з екології. З 19 по 21 квітня 2023 року проходив IV етап Х Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, цьогоріч ювілейної. Фінальний етап олімпіади з екології зібрав найкращих учнів та учениць, яким не байдужий стан довкілля. У змаганнях взяли участь команди з усіх регіонів України. Цього року олімпіада вперше проходила у дистанційному форматі, на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Кожен учасник презентував проєкт чотири рази, один з яких голові журі англійською мовою. Вітаємо наших переможців та бажаємо нових звершень, педагогам – творчого натхнення, нових ідей та мотивованих учнів!
Начальник Львівської ОВА Максим Козицький прозвітував про головне з життя Львівської області за тиждень: http://surl.li/gsnbb
Усім спокійного дня. Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ