441-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

441-й день війни. Коротко про головне за минулу добу для мешканців району:
▫️Один раз сирена сповіщали про повітряну тривогу.
▫️8 338 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Виникла пожежа сухої трави у селі Довгомостиська.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У Яворові вперше відзначили День Європи 9 травня. Урочисто підняла прапор Європейського Союзу Яворівчанка чемпіонка Європи Софія Станько: http://surl.li/gxpxe
▫️Важливо! Останніми днями у деяких ЗМІ шириться недостовірна інформація про нібито введення у травні графіків обмежень постачання електроенергії побутовим споживачам. У Міністерство енергетик України наголосили, що інформація про введення графіків відключення споживачів – ФЕЙК! Ця інформація не відповідає дійсності! Введення жодних графіків обмежень постачання електроенергії не планується. Наразі відключення споживачів від електропостачання можуть відбуватися виключно внаслідок пошкодження російськими окупантами об’єктів генерації і мережевої інфраструктури.
▫️У с.Чолгині та с.Терновиця Новояворівської громади зроблено капітальний ремонт фельдшерсько-акушерських пунктів. У приміщеннях замінили двері, освітлення, оновлено фасад, встановлено санвузли із виведенням каналізації. Тепер медичні установи просторі, комфортні та доступні для відвідувачів. Також тривають роботи по ремонту Амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с.Прилбичі.
▫️У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» незабаром в Шегинівській громаді запрацює два поліцейські офіцери громади, які обслуговуватимуть всі населені пункти громади. Проєкт реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами задля створення безпечного середовища. Цей проєкт є надзвичайно важливим, адже такий формат співпраці передбачає тісніший контакт і якісну співпрацю між Національною поліцією, місцевою владою та мешканцями громади, котрі зможуть розраховувати на покращення правопорядку та підвищення рівня безпеки.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ