459-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

459-й день війни. Коротко про головне за минулу добу для мешканців району:
▫️Доба минула без повітряних тривог.
▫️8 104 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Вже наступного тижня на Яворівщині розпочнеться чемпіонат України з вітрильного спорту. Такі змагання Львівщина прийматиме вперше. Детальніше Управління молоді та спорту Львівської ОДА розкаже про них згодом. Час початку: 9:00. Локація: https://goo.gl/maps/U17MZXtdqaZs52s9A
▫️Львівська обласна державна адміністрація запрошує на святковий концерт з нагоди відзначення Дня Героїв. 28 травня у центральній частині міста Львова, біля памʼятника Тарасові Шевченку. З цієї нагоди відбудеться святковий концерт за участі виконавця Павла Табакова та вихованців його творчої школи. До відзначення Дня Героїв долучиться також оркестр Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Початок о 12:30.
▫️Нове вуличне освітлення увімкнули у ще чотирьох населених пунктах Яворівської громади. Це нові електромережі по вулиці Шевченка у Черчику, Сонячній у Руді Краковецькій, вулиці Зависокій у Зарубанах та Центральній у Дацьках. Загалом протяжність понад 5000 метрів! На черзі ввімкнення вуличного освітлення у Щеплотах, Залужжі та Іваниках.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ