460-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

460-й день війни. Коротко про головне за минулу добу для мешканців району:
▫️Цієї ночі ворог атакував Україну ракетами з літаків стратегічної авіації з Каспійського моря та «шахедами». За інформацією начальника Львівської ОВА Максима Козицького одна з ракет долетіла і до нашої області. Захисникам з ПвК «Захід» вдалося збити її над Золочівським районом. Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, будівля згоріла. Згорів також трактор, який був поруч. Постраждалих, на щастя, немає. На місці падіння уламків виникла вирва. Дякую нашій протиповітряній обороні, яка вчергове відвернула велику біду від Львівської області. В інших районах Львівської області ця ніч була спокійною.
▫️8 105 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Новояворівська дитяча школа мистецтв відсвяткувала величний 50-річний ювілей. За 50 років діяльності школа здобула беззаперечний авторитет, репутацію та першість у багатьох освітніх процесах. Близько 2800 випускників, для яких Новояворівська ДШМ стала альма-матер у світ мистецтва: http://surl.li/hkrgv
▫️У Шегинівській громаді відбулися два благодійні концерти на підтримку ЗСУ. Для мешканців сіл Боляновичі та Золотковичі виступали кращі колективи громади. Разом вдалось зібрати 28 тисяч гривень для наших воїнів. Дякую усім хто продовжує наближати нашу перемогу.
▫️До уваги рідних та близьких військовослужбовців 103-ої окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України! Керівництво 103 бригади закликає поставитись з розумінням, якщо бійці не завжди мають змогу відповісти на ваші дзвінки. Вони віддано й мужньо стоять на захисті рідної землі та невпинно нищать ворога. Якщо рідні протягом кількох днів не виходили на зв’язок телефонуйте за номерами: +380 66 534 29 52 – основний, +380 93 544 86 01.
▫️Завершився ремонт дорожнього покриття в Нагачеві. Новий асфальт протяжністю майже 1 км проклали на вулиці Ковальчика. Дана дорога знаходиться на балансі Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА. Цього року вже завершені роботи на дорогах департаменту в напрямку Рогізно-Оселя, Наконечне-Поруденко, Брожки-Мор‘янці, Свидниця-Коханівка, а також у смт Немирів та с. Середкевичі. Це майже 12 км нового асфальту! На вказаних дорогах ще будуть впорядковані узбіччя, асфальтовані з’їзди, буде нанесено дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки. Усі роботи виконуються за кошти Яворівської міської ради. Дякуємо нашим ЗСУ за мирне небо, а керівникам громад за роботу у розвитку Яворівського району: http://surl.li/hkrhe.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ