465-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

465-й день війни. Коротко про головне за минулу добу для мешканців району:
▫️Сповіщення про повітряну тривогу не приходило.
▫️8 260 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ У Новояворівську в ДНЗ №1 під час випускного свята у діточок вихователі та батьки організували благодійну скриньку на підтримку ЗСУ. Завдяки добрим серцям учасників заходу вдалось зібрати 6 тисяч гривень для потреб військових. Всі кошти батьки передали волонтерам БФ «МІСТО ДОБРИХ ЛЮДЕЙ». Дякую вам за відповідвльність та добрі серця. Разом переможемо.
▫️ На Яворівщині Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» продовжує надавати безкоштовну допомогу для ВПО: http://surl.li/hpfew
▫️ Для 400 дітей із вразливих категорій організували свято в парку розваг «УРУРУ»: гойдалками, стрибками на батутах, гірками, плетеними сітками, макетами різних динозаврів. Після розваг для відвідувачів організували смачний обід. Організатори та партнери свята: Львівська обласна державна адміністрація Служба у справах дітей Львівської ОДА, Районні військові адміністрації, Благодійний фонд «Нові горизонти для дітей України», Міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги», Приватне акціонерне товариство «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», МГО ВГО «Аркан», Львівська обласна молодіжна громадська організація «Українська молодь Христові», Благодійна організація «Благодійний фонд «Старе Місто Луцьк».
▫️ Молодь Львівщини запрошують на Форум можливостей #Не_формат. Захід відбудеться у суботу, 24 червня. Мета форуму – проаналізувати, який шлях пройшло суспільство від початку війни та спробувати сформувати уявлення про те, що нас чекає попереду, яке місце молоді у творенні майбутнього України. Детальніше про форум: http://surl.li/hopux та http://surl.li/hopvp.
Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ