493-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

493-й день війни. Про головне за минулу добу на Яворівщині:

▫️Сповіщення про повітряну тривогу не приходило.

▫️8 172 особи зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

▫️ Якщо в Україні виникне ситуація, яка спричинить радіаційну небезпеку, то першими про це повідомлять органи влади. У населених пунктах про це інформуватимуть системи оповіщення. Тривалість звучання попереджувального сигналу «Увага всім!» становитиме 3-5 хвилин. Повідомлення буде містити місце і час виникнення надзвичайної ситуації, її масштаби, дію ураження, порядок ваших дій.

На Львівщині про настання небезпечних ситуацій інформує офіційний телеграм-канал департаменту з питань цивільного захисту ОВА «Оповіщення ЦЗ» (https://t.me/dczloda).

Як діяти у випадку радіаційної небезпеки: https://loda.gov.ua/news/70706.

▫️З метою активізації діяльності органів місцевого самоврядування щодо розвитку молодіжного простору, залучення молоді, лідерів учнівського самоврядування, молодіжних громадських організацій до створення молодіжних центрів у територіальних громадах району у військовій адміністрації відбулася нарада-зустріч з представниками відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації: http://surl.li/iqljj

▫️ Творчі колективи “Вербиченька” та “Немирівчани” Яворівської громади здобуттям звання аматорського народного колективу! Дякуємо вам за ваш внесок у розвиток культури та відданість мистецтву.

▫️ В КНП ЯМР ЛО «Яворівській центральній районній лікарні» вперше проведена #лапароскопічнахолецистектомія.

▫️ У Мостиському міському народному домі відбулося відкриття виставки картин художників Мостиської громади: http://surl.li/iqlmh

Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ