497-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

497-й день війни. Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️Доба минула без сповіщення про повітряну тривогу.
▫️Виникла пожежа сміття на відкритій території м. Новояворівськ.
▫️ Аматорський ансамбль пісні та музики “Соловейки” Шегинівської громади присвоєно почесне звання “Зразковий аматорський колектив”.
▫️8 154 особи зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ 4 липня відбулось засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради, на якому було прийнято рішення про створення Ради з питань ВПО при виконавчому комітеті Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.
З метою пошуку потенційних членів Ради ВПО в Судововишнянській громаді БФ “Рокада” запускає анкетування для виявлення найактивніших та найініціативніших осіб з числа ВПО. Заповнити анкету -http://surl.li/itzoh.
▫️ Що робити у разі вибуху на ЗАЕС: покрокова інструкція за посиланням: http://surl.li/itzpr.
▫️ У Яворові вшанували пам’ять Героїв Яворівської громади, які народилися чи віддали свої життя за Україну у липні: http://surl.li/itzqf.
▫️ ВПО Львівщини запрошують пройти безкоштовний огляд у спеціалістів клініки IQMED Медичний заклад реалізує програму для внутрішньо переміщених українців та пропонує їм безоплатно отримати комплекс консультацій і обстежень за напрямками. Щоб отримати безкоштовно медичну послугу, необхідно звернутись до адміністратора клініки IQMED за телефонами: 0631036103, 0681036103, 0501036103 або перейти на сайт за посиланням: http://surl.li/ithzv.
▫️ Жителі Мостиської громади передали автомобіль для потреб військовослужбовців частини А7078, де проходять службу воїни з громади: http://surl.li/itztk.
▫️На Яворівщині 24 випускників шкіл склали мультитест на 200 балів. Пишаємось обдарованою молоддю району та дякуємо за високі результати. Дякую вчителям, які допомагали і підтримували дітей.
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ