499-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

499-й день війни. Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️ Загрози ракетних ударів не виникало.
▫️ Виникла пожежа господарської будівлі у селі Глиниці.
▫️8 149 осіб зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Ще 47 наших людей повертаються з російського полону в Україну! Воїни ЗСУ, Нацгвардії, Державної прикордонної служби. Також серед звільнених є двоє цивільних, зокрема співробітник «Азoвcталі». Вітаємо на рідній землі! Чекаємо повернення кожного захисника!
▫️У селах Яворівської громади встановили нові дитячі майданчики. Нові ігрові для дітей зони з‘явилися у селі Липина, Щеплоти, Поруби та Смолині. Тепер на раніше забутих територіях лунає щирий дитячий сміх! А у Віжомлі, Наконечне-Перше та Наконечне-Друге до вже наявних майданчиків доставили нові ігрові елементи. З бюджету Яворівської міської ради на придбання та встановлення цих дитячих майданчиків було виділено майже 500 тисяч гривень. Попереду – встановлення таких майданчиків у інших селах громади та у місті Яворові.
▫️ У Новояворівській громаді придбали новий бульдозер для обслуговування міського сміттєзвалища. Бульдозером проводитимуть розрівнювання та ущільнення твердих побутових відходів, що дозволить значно зменшити накопичення сміття і покращити стан полігону. Нова техніка, марки Sinomach GTY160, придбана за кошти місцевого бюджету і перебуватиме на балансі КП «Новояворівськжитло».
▫️ Розпочали ремонт амбулаторії загальної практики- сімейної медицини м. Судова Вишня
Судововишнянської громади. Роботи виконуються за кошти місцевого бюджету та власні кошти КНП “ЦПМСД”
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ