504-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

504-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️ Два рази мали сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8 148 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ 20 дітей Яворівської громади вирушили в табір до Польщі! Це діти загиблих, безвісти зниклих, полонених, поранених та діючих військовослужбовців віком 13-15 років. Табір організували в межах співпраці з Яворівською міською радою та партнером – гміною Любачева. Упродовж 10 днів діти знаходять нові знайомства, розвиваються та покращують свої знання з англійської.
▫️ Українські захисники мають можливість отримати матеріальну допомогу на реабілітацію з обласного бюджету. Що для цього потрібно детальніше за посиланням -http://surl.li/izunl.
▫️ 13 тисяч гривень на потреби ЗСУ зібрали під час благодійного концерту- ярмарку у с.Солом’янка Мостиської громади.
▫️ Стартував Всеукраїнський мистецький форум “МУЗИКА UA: Історія. Досвід. Сьогодення. Перспективи”: http://surl.li/izupq
▫️ Відділом культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради придбано 5 нових ноутбуків та 9 акустичних систем, які будуть передані у народні доми по селах громади. Це важливий крок для поліпшення роботи у культурній сфері нашого краю. Завдяки новій техніці, працівники народних домів та бібліотек зможуть організовувати ще кращі, та захоплюючі події, навіть у найвіддаленіших куточках громади.
▫️ Громади Львівщини отримали нове обладнання у межах проєкту ПРООН. Ініціативу реалізує Програма розвитку ООН «Посилення стійкості громад в регіонах України» у партнерстві з Львівською ОВА за підтримки уряду Великої Британії. У Яворівському районі допомогу отримають пункти незламності у Яворівській громаді: https://loda.gov.ua/news/72065
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ