505-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

505-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️ Була загроза ракетних ударів. Дякувати Богу та нашим захисникам на всіх фронтах небезпека не справдилася.
▫️ Виникла пожежа в літній кухні с.Буховичі.
▫️8 139 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Яворівська міська рада співпрацюватиме з Мінветеранів. Мінветеранів реалізує окремі партнерські проєкти спільно з місцевими органами влади. Яворівська громада перша на Львівщині за підтримки міністерства запроваджуватиме «Адмінсервіс «Ветеран» для роботи з військовослужбовцями. Вчора було підписання меморандуму про співпрацю між Яворівською міською радою та Міністерством у справах ветеранів України. Це дасть змогу нашим представникам напряму звертатися до міністерства для допомоги у вирішенні питань та повернення наших ветеранів у мирне життя: http://surl.li/javjg.
▫️ Комунальні служби Яворівської міської ради продовжують активне косіння трави та підготовку територій до влаштування дитячих майданчиків: http://surl.li/javjw.
▫️ Автошкола для людей з інвалідністю: які документи необхідні та куди звертатись на Львівщині. Детальніше про етапи вступу-https://loda.gov.ua/news/72130. Записуйтесь на навчання й отримуйте послуги з водіння зручно та доступно за адресою: Львівський державний університет внутрішніх справ. Львівська область, м. Львів, вул. М. Кривоноса, 1. Телефони для довідок: (032)261-57-01; (067) 407-42-88;(067) 924-04-24.
▫️ З 13-14 липня у Мостиськах на ділянці вул. Я. Мудрого, від будинку № 111 (поворот до поліклініки) до № 113 (ДОСи), буде перекрито рух автомобільного транспорту у зв’язку із проведенням ремонту дорожнього покриття. Об’їзд легкового автотранспорту на цей період здійснюватиметься через вул. Конотопської битви.
▫️ До уваги ВПО! 17 липня з 11:00 в поліклініці Івано-Франкіської районної лікарні у кабінеті №3 команда медико-соціальної та психологічної допомоги від БФ “Premier Urgance International” здійснюватиме безкоштовні медичні, соціальні та психологічні консультації!
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ