506-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

506-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️Доба минула без сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8 134 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️З метою осучаснення умов надання допомоги для ВПО, Уряд 11 липня 2023 року ухвалив постанову, якою уточнено параметри надання цієї підтримки. Зокрема, для всіх внутрішньо переміщених осіб, які отримують допомогу зараз, з 1 серпня 2023 року буде автоматично продовжено виплату допомоги ще на 6 місяців до кінця січня 2024 року. Детальніше-http://surl.li/jbmtp
▫️ Новояворівська міська рада нагадує, що починаючи з листопада 2022 року, коштом міського бюджету надається одноразова адресна допомога у розмірі 15 тис. грн, особам, які отримали поранення, травму, каліцтво, контузію під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України. Деталі-http://surl.li/jbmua.
▫️ До уваги військовослужбовців та членів їх сімей. Військові адвокати громадської організації “Держава і Право” надають безкоштовні юридичні консультації та роз’яснення з приводу того, які права мають члени сімей загиблих або зниклих безвісти військовослужбовців та й самі військовослужбовці у зв’язку з пораненням. За потреби, поставити своє питання можна в онлайн ЧАТі на сайті – https://www.depravo.org/ або за телефоном: +380 67 775 22 72.Громадська організація «Держава і Право» пл. Солом’янська, 2, оф. 801, м. Київ, 03035,, depravo@ukr.net
▫️ Працівники КЗ”Центр культурних послуг” Шегинівської громади передали понад 14 тисяч гривень для потреб ЗСУ. За кошти було закуплено: насос для перекачки масла, батончики енергетичні, спрей від комарів, газові балони до пальників та інше.
▫️ Яворівські пожежники – призери змагань між рятувальниками Львівщини! У селищі Брюховичі 12 команд із пожежно-рятувальних підрозділів Львівської області змагались за звання «Найсильніший пожежний-рятувальник Львівщини 2023!». Випробування потребували не лише фізичної витривалості, а й спритності та вміння працювати у команді. Рятувальники Яворівської команди здобули кілька призових місць у різних категоріях. Вітаємо та пишаємось найсильніших рятувальників: http://surl.li/jbmvv.
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ