507-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

507-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️Один раз приходило сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8 136 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Діти з Яворівської громади відпочивають у Німеччині. На запрошення мера німецького міста Вінзер Roith Jurgen та місцевого священика Richard Simon група дітей зі села Чернилява відправилася на відпочинок закордон. З минулого року делегація німецького Вінзера регулярно передавала громаді та українському народові гуманітарну допомогу: ліки, продукти харчування, речі першої необхідності, військове спорядження. А на День Святого Миколая надіслали подарунки для дітей Черниляви: http://surl.li/jchyd
▫️Рятувальники Яворівського районного управління ДСНС України у Львівській області взяли участь у спеціально-обєктовому навчанні цивільного захисту спільно з керівництвом підприємства на об’єкті ТзОВ “Галицька здоба”.
Фахівці ДСНС нагадали присутнім правильні дії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, розповіли про різновиди вогнегасників, та особливості використання кожного з них.
▫️Ведуться роботи з будівництва каналізаційних мереж по вул. Гончара в м. Судова Вишня. Тимчасово рух транспортних засобів перекрито.
▫️Куди піти у Яворівському районі на вихідні: перелік подій у розрізі громад: http://surl.li/jchzk.
Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ