511-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

511-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️8 127 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️До уваги громадян! В оперативному командуванні «Захід» працює Call-центр. Телефонуйте за номером 0800500410, оберіть в голосовому меню – «1» та «1». Також звертатися можна за електронною адресою: callcentr_okzah@post.mil.gov.ua.
▫️У Яворові дітей запрошують провести літні канікули з Богом. За тиждень діти отримають масу вражень та позитивних емоцій. Діти – наше майбутнє, маємо робити все можливе, щоб їх дитинство проходило безпечне та щасливе. Детальна інформація за посиланням: http://surl.li/jfddf.
▫️До уваги юридичних осіб! 17 липня 2023 набирає чинність наказ Міністерства юстиції України «Про затвердження Порядку надання юридичною особою пояснень та/або документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника та/або структуру власності юридичної особи, а також порядку їх розгляду» від 14.06.2023 № 2211/5. З повним текстом наказу Міністерства юстиції України можна ознайомитись за посиланням: https://minjust.gov.ua/n/22689.
▫️Безкоштовний онлайн тренінг з працевлаштування та відкриття власного бізнеса. Союз ветеранів АТО Донбасу ГО, Міжнародний благодійний фонд «Злагода» та USAID запрошують ветеранів та членів їхніх родин взяти участь у проєкті «Територія відновлення та розвитку»: http://surl.li/jfdfg.
▫️Рятувальники Яворівщини проводять інструктажі для агропідприємств під час жнив. Вони нагадали працівникам основні правила, які допоможуть уникнути пожеж під час збирання врожаю. Окрім того, рятувальники вручили аграріям тематичні листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки у період жнив: http://surl.li/jfdgz.
▫️Військовий ліцей НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного оголошує набір на навчання! Вимоги до всупників за посиланням: http://surl.li/jfdmd.
▫️Сьогодні, 19 липня буде припинено подачу газу в населених пунктах Яворівської громади, а саме: с.Любині, с. Роснівка, с.Сарни, с.Воля-Любинська, с. Липники, с.Мельники. Відновлення газопостачання буде проводитись 20 липня з 16:00 години.
Разом переможемо!!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ