516-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

516-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️8 122 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️В Шегинівській громаді відбувся 25-й благодійний концерт “В єдності сила” на підтримку ЗСУ. З концертною програмою в Народному домі с.Гориславичі завітали творчі колективи Народних домів сіл Гусаків та Радохінці. Під час заходу вдалось зібрати понад 5 тисяч гривень для наших захисників. Дякую усім хто продовжує наближати нашу перемогу.
▫️Вийшла чергова Історична довідка “Яворівщина”- «Спадщина сторінками минулого» в моїй постійній рубриці про пам’ятки архітектури Яворівського району: http://surl.li/jjnzd.
▫️Як швидко можна знайти фахівця, який готовий надати вам допомогу щодо ментального здоров’я? Тепер це дуже просто та доступно кожному – кілька кліків і вже знаєте прізвище лікаря, адресу та час прийому. За цим покликанням – https://bit.ly/44x5SpD відтепер зручний електронний інструмент з пошуку фахівця з психологічної допомоги.
▫️Аграрії Львівщини мають можливість взяти участь у безкоштовному вебінарі, який відбувається за підтримки USAID. Реєструйтеся за посиланням: bit.ly/e-export-school-portal. Дата і час: 25 липня о 19:00.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ