518-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

518-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️8 116 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Медичних працівників Яворівської громади привітали з професійним святом: http://surl.li/jlnat.
▫️Розпочалися ремонтні роботи в поліклінічному відділенні Яворівської лікарні. Незабаром в оновлених приміщеннях будуть влаштовані нові медичні апарати – комп‘ютерний томограф та рентген-апарат: http://surl.li/jlnbi.
▫️У Новояворівській громаді працюють над реалізацією проєкту із супроводу й адаптації ветеранів, демобілізованих військових та родин загиблих воїнів за сприяння Українського ветеранського фонду у співпраці з Новояворівською міською радою. Програма розрахована на сім місяців: http://surl.li/jlncj.
▫️У Мостиській громаді усі школи та їх філії працюють на платформі MOODLE. Проєкт «MOODLE – це про100!» – відповідно до Програми розвитку освіти Львівської області на 2021-2025 роки. Йдеться про провадження цифрового навчального середовища. У Мостиській територіальній громаді цю платформу вже впроваджено у 16 школах та 3 філіях. У відсотковому співвідношенні це є одним з найвищих показників в області: http://surl.li/jlnej.
▫️Учасників літньої молодіжної школи «Разом до успіху» на Львівщині знайомилися з традиціями яворівського розпису та історією забавкарства: http://surl.li/jlnfv.
▫️Церква УГКЦ села Прилбичі запрошує усіх долучитись до щорічної прощі, присвяченій 158-й річниці від дня народження Митрополита Андрея Шептицького: http://surl.li/jlmzv.
▫️Івано-Франківська громада запрошує молитовно вшанувати пам’ять всіх Героїв громади, які віддали свої життя за нашу незалежність. Захід відбудеться у четвер, 27 липня о 9:00 на центральній площі смт Івано-Франкове.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ