519-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

519-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️Два рази мали сповіщення про загрозу ракетних ударів. Дякувати Богу та ЗСУ на всім фронтах у районі все спокійно.
▫️8 118 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️На Яворівщині відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Яворівській військовій адміністрації: http://surl.li/jmkqk.
▫️Жителів Яворівського району запрошують долучитися до відзначення Дня Української Державності! У п’ятницю, 28 липня втретє відзначатимемо День Української Державності. Це свято встановлено Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. З нагоди цього дня у районі відбудеться низка заходів: http://surl.li/jmkqv.
▫️У суботу, 29 липня, ведмежий притулок Домажир гостинно запрошує на благодійну подію «Поезія для врятованого Бахмута». Початок о 15:00. Під час заходу на гостей чекатиме ексклюзивна екскурсія територією притулку, що завершиться у мальовничій локації «Ведмежий кут». Учасникам презентують виставку «Порятунок ведмедя Бахмута» – одного з врятованих ведмедів та вечір поезії з чарівною Іриною Рубець, під акомпонемент живої музики. Цією подією організатори хочуть привернути увагу до проблем тварин, що постраждали внаслідок війни. Квитки можна придати за посиланням http://surl.li/jewkt.
▫️У Львові відбулась зустріч із родинами воїнів з Яворівщини, які перебувають у полоні або вважаються зниклими. Зустріч провели за участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця, заступника начальника Львівської ОВА Іван Собко, представника Уповноваженого Верховної Ради з прав людини на Львівщині Тараса Подвірного та керівниці Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Анни Кузюти. Детальніше про зустріч: http://surl.li/jlyqi
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ