523-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

523-й день війни.
Коротко про головне на Яворівщині за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8 106 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Спільно з головами громад району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського. Серед ключових питань, які обговорили: вступ в НАТО та ЄС, посилення обороноздатності нашої країни, підготовка до опалювального сезону 2023–2024, робота систем життєзабезпечення громад і об’єктів критичної енергетичної інфраструктури, правильний розподіл бюджету органів місцевого самоврядування: http://surl.li/jptfr.
▫️Продовжив мандрівку Яворівщиною в постійній рубриці “Спадщина сторінками минулого”: http://surl.li/jptbw.
▫️В с. Липники Мостиської громади урочисто заступила на чергування добровільна пожежна команда. Тепер безпеку та спокій населення забезпечуватиме команда з п’яти пожежників-добровольців, які пройшли спеціальну підготовку та отримали необхідні знання та навички для ліквідації надзвичайних ситуацій.
▫️У Шегинівські громаді відбувся благодійний концерт “Пісня як зброя” на підтримку ЗСУ. Для мешканців села с.Буців виступили творчі колективи Мостиської громади. Під час благодійного заходу вдалось зібрати близько 9 тисяч гривень для наших захисників: http://surl.li/jpter.
▫️Для представників територіальних громад відбулось дводенне навчання з надання першої домедичної допомоги в межах проєкту “Вогнеборці”, який реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми “U-LEAD з Європою” і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, метою якого було підвищення рівня готовності до реагування в умовах критичних чи надзвичайних ситуацій та надання першої домедичної допомоги: http://surl.li/jptgr.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ