524-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

524-й день війни.
Коротко про головне на Яворівщині за добу:
▫️ Виникла пожежа господарської будівлі с. Крисовичі та в житловому будинку с.Пнікут.
▫️8 103 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У Яворівському районі триває підготовка до нового 2023/2024 навчального року. Створено комісії з прийому закладів освіти району до нового 2023-2024 навчального року та забезпечення проходження осінньо-зимового періоду з залученням фахівців територіальних підрозділів, що уповноважені здійснювати державний нагляд (контроль) у відповідних сферах господарювання: http://surl.li/jpyrk.
▫️У Судововишнянській громаді вшанували пам’ять преподобного Іоана Вишенського. У храмі Пресвятої Трійці відправилася Архиєрейська Божественна літургія, яку очолив Митрополит Львівський ПЦУ- Владика Макарій, де молилися за наших Воїнів, і за припинення війни, а біля меморіалу Іоану Вишенському звершилась молебень: http://surl.li/jpysp.
▫️Ще 16 нових дитячих та спортивних майданчиків встановили в Яворівській громаді. У селах Вербляни, Дебрі, Нагачів, Калинівка, Вороблячин, Дрогомишль, Новини, Свидниця, Завадів, Бунів, Рогізно, в селищі Немирів, а також в місті Яворів встановлено спортивні та дитячі ігрові елементи. Тепер діти матимуть чудову можливість гратися, відпочивати від гаджетів на дитячих майданчиках, а на тренажерах усі охочі матимуть можливість займатися фізичною культурою та спортом: http://surl.li/jpzbz.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ