526-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

526-й день війни. Коротко про головне на Яворівщині за добу:
▫️Два рази мали сповіщення про повітряну тривогу. Небезпека не підтвердилася.
▫️8 101 особа зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Педагоги Новояворівської громади долучилися до освітнього проєкту МГО “Інститут Суспільних Ініціатив”. Захід відбувся в рамках реалізації програми «Повернення до формального та неформального викладання й навчання в громаді для учнів і підлітків у тому числі ВПО» за сприяння відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та молоді Яворівської військової адміністрація: http://surl.li/jsgbm.
▫️За цей місяць спеціалістами Консультативно-координаційного центру при Яворівській ВА вдалося надати 456 видів допомог. Серед яких, психологічна, гуманітарна, юридична та інша. До допомоги людям долучилися Благодійний фонд “Карітас Львів УГКЦ”, ГО “Людина в біді”, Офіс підтримки військовослужбовців, ГО «Жіночі перспективи», Яворівський Червоний Хрест, БФ «Данська організація у справах біженців», ГО «Молодь Яворівщини». Дякую усім хто продовжує допомагати, тим хто цього зараз найбільше потребує: http://surl.li/jsgcd.
▫️Триває процес прийому заяв до конкурсного відбору кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту. Ініціативу реалізують у 4 областях, зокрема у Львівській.Кандидати на посади помічників ветерана, які мешкають на Львівщині, можуть подаватися на конкурсний відбір для участі у цьому проєкті винятково за допомогою інформаційного порталу Е-ветеран: https://eveteran.gov.ua.
▫️У Яворові тривають роботи із капітального ремонту прибудинкової територій по вулиці Січових Стрільців – Возз’єднання. Цією територією користуються мешканці чотирьох багатоповерхових будинків, і це перша прибудинкова територія в місті, яка буде мати лавочки для відпочинку, паркомісця та змінений рух машин. Важливою частиною проекту є впровадження одностороннього руху автомобілів на території, що сприятиме безпеці та зручності для усіх учасників дорожнього руху. Наразі влаштовують бордюри для тротуарів, після чого починається укладання бруківки та дорожнього покриття з встановленням дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.
▫️Рятувальники Яворівщини нагадують громадянам про відповідальність за хибні виклики екстрених служб. Специфіка пожежно-рятувальної служби полягає в тому, що вона не може залишити поза увагою жоден виклик. Тому відповідно до ст. 183 КУпАП “Завідомо неправдивий виклик спеціалізованих служб” тягне за собою накладення штрафу на суму від 50 до 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850-3400 грн): http://surl.li/jsggl.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ