528-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

528-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Один раз приходило сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8 101 особа зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Стартує другий конкурс програми Interreg «Дунайська регіональна програма 2021-2027». Уже 2 жовтня розпочнеться другий конкурс проєктних пропозицій в межах Програми. Учасниками стануть представники 14 країн – учасниць, зокрема з України. Детальніша інструкція та форма заявки буде доступна з дня відкриття конкурсу на офіційній сторінці Програми за посиланням: https://www.interreg-danube.eu/.
▫️ У Новояворівську відбудеться тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими предметами зберігання». Реєстрація вже відкрита й триватиме до 14 серпня, переходьте за посиланням:
https://forms.gle/SmaRKrxvECvzZi4G6.
▫️У Яворові розпочався капітальний ремонт вулиці Об’їздна! Ця вулиця після ремонту розвантажить дорожній рух та дасть можливість вантажівкам чи іншому транспорту, який прямує до кордону, не заїжджати в місто та не ускладнювати рух на центральних вулицях Яворова. На сьогодні вже розчищена дорога від кущів, розширена, прогрейдерувана,також влаштований нижній шар з піску та йде підготовка до влаштування основи з щебеню, після чого розпочнеться укладання асфальтного покриття в два шари. Крім цього на вулиці будуть влаштовані тротуар, вуличне освітлення, водовідвідні канави та кільцева розв’язка, яка буде з’єднувати вулицю Об’їздну з вулицею Левада.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ