535-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

535-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Один раз мали сповіщення про повітряну тривогу. Дякуємо Богу та нашим захисникам у районі все спокійно.
▫️8 060 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У Яворівській військовій адміністрації провів робочу зустріч щодо новацій, передбачених Закону України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»: http://surl.li/jzxza.
▫️ Нову карету швидкої придбали для Яворівської лікарні! Він оснащений ліжками для хворих з травмами спини, комірцем для пацієнтів з травмами шийного відділу хребта, дефібрилятором, інфузоматом, переносним ЕКГ, пульсоксиметром, чого не було у старих зразках автомобілів швидкої. Сучасна карета обладнана усім необхідним аби транспортувати важких хворих на далекі відстані. Також, вона має економний дизельний двигун, м’який хід, автономний обігрів салону як для медиків, так і для пацієнтів. Новий спецавтомобіль придбаний за 2,5 мільйона гривень, виділених з міського бюджету.
▫️ Волонтери з Яворівської громади вирушили в чергову поїздку до наших захисників. Цього разу повезли 4 машини для бійців 63 бригади. Завдяки Яворівській міській раді купили бус Volkswagen Т-4. Обласний депутат Володимир Хархаліс передав для бійців джип Land Rover. Яворівська района організація Української спілки ветеранів Афганістану придбала бус Т-9. Староста Володимир Хлян та громада Чернилявський старостинський ОКРУГ округу передають ГАЗ 66. Група компанії Kormil надала заправлений тягач, який перевозить ці дві машини: http://surl.li/jzybk.
▫️ В Івано-Франківській громаді відбулося свято обдарованості. Це було нагородження талановитості, науковості, працьовитості молоді громади: http://surl.li/jzycq.
▫️ У Мостиськах відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ присвячений пам’яті легендарного Кузьми Скрябіна, приурочений Дню молоді та з нагоди дня народження артиста: http://surl.li/jzydh.
▫️Рятувальники Яворівщини нагадують бути свідомими та суворо дотримуватися правил безпечної поведінки на воді. Бережіть себе та близьких. Детальніше про правила безпеки тут-http://surl.li/jzye.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ