536-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

536-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8 065 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ У Судовій Вишні триває ремонт дороги проблемної ділянки по вул. Шевченка та вул. Заводська: http://surl.li/kaoph.
▫️ У Новояворівську відбувся 7-й Всеукраїнський футбольний турнір імені Олега Русина. Гравець Новояворівської ФК «Гірник» Олег Русин трагічно загинув напередодні свого 20-ліття та залишив після себе гарний, світлий спомин – велику спортивну подію, що обʼєднала дітей навколо улюбленої гри. Вже сьомий рік поспіль проводиться дитячий турнір з футболу на міському стадіоні ім.О.Русина, в якому щорічно змагаються більше 20-ти команд із різних міст України: http://surl.li/kaopt.
▫️ Працівники Новояворівської міської ради взяли участь в загальновійськовій базовій підготовці громадян України до національного спротиву. Це універсальна підготовка, що полягає в опануванні базовими загальновійськовими знаннями та практичними вміннями. Програма створена та організована за підтримки Міністерства оборони України: http://surl.li/kaopz.
▫️ Молодь Яворівщини взяла участь у Всеукраїнському Молодіжному форумі «Пазли Перемоги», який відбувся вчора на Львівщині з нагоди Міжнародного дня молоді: http://surl.li/kaoqo.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ