538-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

538-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали один раз сповіщення про повітряну тривогу. Ворог черговий раз атакував всю Україну ракетними ударами. На жаль є влучання у Львівській області. За інформацією начальника Львівської ОВА Максима Козицького у Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Було загоряння. Є руйнування. Людей евакуювали. Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу. В одному з гіпермаркетів міста Львова через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Надійшла також інформація про пошкодження транспортних засобів. У Ставчанах пошкоджені 10 будинків. Станом на цю годину відомо про людей, які зазнали легких травм. Пошкоджені будинки також у Суховолі. Постраждалих на цю мить немає. Більше інформації від очільника області – згодом.
▫️8063 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Здійснив робочу поїздку до закладів загальної середньої освіти Судововишнянської громади, де живуть щирі, працьовиті та наполегливі люди: http://surl.li/kccnb.
▫️Новояворівська біатлоністка Олена Городна- віцечемпіонка України з літнього біатлону. У Західному реабілітаційно-спортивному центрі триває чемпіонат України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок. За нагороди на змаганнях борються понад півсотні спортсменів з восьми регіонів України. Нагороду для Львівщини виборола Олена Городна спортсменка Львівського обласного центру олімпійської підготовки, що у Новояворівську: http://surl.li/kccnp.
▫️У Новояворівську стартував навчальний тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими предметами зберігання». Лекції проводяться для чинних та майбутніх підприємців, з метою надання учасникам знань та практичних навичок, необхідних для успішного виробництва і торгівлі екологічно чистими предметами зберігання, а також ознайомлення з інструментами та стратегіями для успішного бізнесу у галузі екопродукції. Навчання триватиме до 18 серпня. Захід проводиться в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, та реалізації проєкту Інститут Розвитку Громади Жовква.
Сьогодні дякуємо нашим Захисникам та Захисницям на всіх фронтах за спокійні дні та мирне небо над нами. Як ніколи цінуймо те, що маємо. Пам’ятаймо, що сила — у єдності. Ми незламні. Переможемо разом.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ