540-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

540-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8069 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️В межах робочої поїздки у Судововишнянську громаду, відвідав Судововишнянський психоневрологічний інтернат. Тут проживає 159 пацієнтів з них 25 внутрішньо переміщені з Донецької та Луганської області: http://surl.li/kdvnj.
▫️Ще 5 нових шкільних автобусів отримають громади Яворівського району у новому навчальному році. Як повідомив очільник області Максим Козицький цього року ще 70 нових шкільних автобусів почнуть возити учнів Львівщини у навчальні заклади. Їх закупимо для 41 громади на умовах співфінансування з державного, обласного та місцевого бюджетів. Ці транспортні засоби виконуватимуть роботу замість тих, які віддали на потреби ЗСУ й тих, які потребують заміни через тривалий термін експлуатації: http://surl.li/kdvpw.
▫️У Яворові на стадіоні відбулось відкрите тренування для молоді. Очолили його спортсмени зі світовим іменем – найтитулованіший каратист України Станіслав Горуна та найтитулованіший польський спортсмен за кількістю золотих медалей на Олімпійських іграх – Роберт Коженьовський. А ізраїльські фахівці тим часом провели тренінг для психологів та керівників дошкільних закладів освіти: http://surl.li/kdvqu.
▫️Для ветеранів, які отримали поранення внаслідок війни, організовують навчання робітничим професіям: як долучитися. Деталі за телефоном: 276 – 97 -60, або 276-45-63, Наталія Рибак , заступниця директора Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області. Реєструйтесь на навчання за покликанням: http://surl.li/kdilh.
▫️Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia продовжує курсування «гірських шатлів» зі Львова до Яремче, Татарова-Буковеля, Ворохти і Рахова на період піку пасажирських перевезень! Квитки на рейси будуть доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів: http://surl.li/kdvmp.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ