546-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

546-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Один раз мали сповіщення про повітряну тривогу.
▫️Виникла пожежа автобуса у смт Шкло.
▫️8040 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Для молоді села Тамановичі провели майстер-клас «Оберіг для воїна-захисника». Під час заходу діти власноруч виготовляли патріотичні обереги з побажаннями українським воїнам, які відважно захищають нашу землю, демонструють готовність віддати життя за мир і спокій на рідній землі. Близько 150 оберегів, створених руками дітей, передали місцевим волонтерам, які передадуть їх захисникам на передову. Дякую нашим діткам, які продовжують наближати нашу перемогу.
▫️У Прилбичах відремонтовано частину дитячого садочку. За кошти міського бюджету на першому поверсі, де навчається перша молодша та середня групи, повністю зроблено капітальний ремонт: заміна електропроводки, нове ламінатне покриття, фарбування стін: http://surl.li/kjbcl.
▫️На Львівщині діє літньо-осіння заборона на вилов раків. Період заборони на ловлю раків у водних об’єктах Львівської області на період їх другої линьки триватиме до 30 вересня включно. Для подання повідомлення про виявлених порушників Львіврибохорона просить звертатися за номером цілодобової телефонної «гарячої лінії» відомства: (066) 098-84-47 та (032) 270-41-88 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу лінію»: 0 (800) 50-52-50: http://surl.li/kjbcx.
▫️Нові мережі вуличного освітлення у Завадові, Наконечному Другому та Роснівці. Протяжністю 1,2 км збудовані по вулиці Молодіжній у Завадові. У Наконечному Другому тепер освітлюватиметься 2,3 км вулиць Бандери, Франка, Івасюка та Чорновола. А у Роснівці нове освітлення має вулиця Вільхова, протяжністю 1,7 км: http://surl.li/kjbeu.
Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ