549-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

549-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Шість раз мали сповіщення про повітряну тривогу.
▫️8038 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Працює Консультаційний центр Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у режимі онлайн та офлайн. В режимі онлайн: 0800-50-17-20 (безкоштовно) 044-299-74-08 (для дзвінків із-за кордону). Додатково консультації: через портал «Діти війни» — сайт: https://childrenofwar.gov.ua/: http://surl.li/kluzg.
▫️ У Яворівській ВА відбулося засідання районної комісії щодо виплат грошової компенсації для придбання житла за рахунок коштів державного бюджету.
За результатами засідання комісією затверджено перерахунок шести особам з інвалідністю 1-2 груп з числа ветеранів війни та п’ятьом учасникам бойових дій з числа ВПО, яким було призначено грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року ✓ 719 “Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України , а також членів їх сімей” та від 18 квітня 2018 року ✓ 280 “Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність ,суверенітет та територіальну цілісність України”: http://surl.li/klvas.
▫️Розпочато роботи з будівництва Центру надання адміністративних послуг з медіатекою в м. Судова Вишня. Враховано також пропозиції громади там запроектовано громадську вбиральню (WC): http://surl.li/klvcx.
▫️ Куди піти у Яворівському районі на вихідні: перелік подій у розрізі громад за посиланням: http://surl.li/kluzy.
▫️ Рятувальники Яворівщини вкотре нагадують прості правила безпеки, яких слід дотримуватися, щоб не допустити виникнення пожеж в екосистемах. При виникненні надзвичайної ситуації негайно викликайте рятувальників за номером «101», адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення: http://surl.li/klvee.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ