552-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

552-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️ Виникла пожежа прибудови до господарської будівлі у м. Судова Вишня.
▫️8033 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Старявський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Мостиської громади отримав нову дошку. Такий подарунок школі зробив колектив Яворівської військової адміністрації.
▫️ Провів щотижневу апаратну нараду. Зокрема обговорили про актуальні питання життя району в час воєнного стану: підготовка до опалювального сезону, функціонування пунктів незламності, допомога ВПО, підготовка до початку нового 2023-2024 навчального року: http://surl.li/kojmd.
▫️ Понад 12 тисяч гривень для ЗСУ зібрали під час благодійного концерту у Шегинівській громаді. Зібрані кошти передали місцевим волонтерам на потреби захисників, які на передовій боронять рідну землю від ворога.
Дякую усім, хто не зупиняється наближати нашу перемогу: http://surl.li/kojmy.
▫️ На офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Усю актуальну інформацію про різні пропозиції, програми та можливості для ветеранів та їх сімей на Львівщині зібрали на одній платформі: https://loda.gov.ua/project/70266. Окремо є вкладка сім’ям Захисників та Захисниць, де зібрана актуальна інформація для них: http://surl.li/kojnn.
▫️ У Новояворівську зустрічали спортсмена з Нідерландів, що здійснює пробіг з Амстердама до Києва. Бігун Боас Крагтвейк вирішив здолати близько 2,5 тис км, щоб привернути ще більшу увагу людей до війни в Україні та показати – світ підтримує нас! Головна його мета – зібрати кошти на придбання автомобілів швидкої допомоги для України. Дякуємо!: http://surl.li/kojof.
▫️ На Яворівщині відбудеться Чемпіонат України з велоспорту, а також веломарафон! У Чемпіонаті змагатимуться професійні спортсмени впродовж 1-2 вересня, а у неділю, 3 вересня, кожен охочий зможе долучитися до велосипедного марафону! Для цього достатньо зареєструватись: https://forms.gle/bVkSjUJjebJthJiQ9.
Партнер змагань — група компаній Kormil. Координує проведення головних велоподій країни на Львівщині незмінно Управління молоді та спорту Львівської ОДА. Співорганізатор змагань — Яворівська міська рада.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ