554-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

554-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8052 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ У Новояворівську рятувальники надали доступ до квартири, де жінка потребувала медичної допомоги. Рятувальники за допомогою висувної драбини через вікно, забезпечили доступ в квартиру працівникам поліції та медикам. Після огляду медиками, літню жінку госпіталізували у Новояворівську лікарню імені Юрія Липи.
▫️ У Львові військовослужбовці 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила вшанували своїх полеглих побратимів. Посмертні відзнаки, ордени “Хрест Героя” вручили рідним загиблих. Із початку повномасштабного вторгнення таке вшанування відбувається вшосте: http://surl.li/kqhrt.
▫️ Новий навчальний рік всі заклади освіти Яворівського району розпочнуть навчання очно! Вчора завершив етап моніторингу закладів освіти Яворівської району, а саме Яворівської громади. Дякую усім, хто працює на благо нашої країни та щасливого майбутнього наших дітей. Пам’ятаймо, що в єдності наша сила.
▫️ У місті Новояворівськ відбувся освітній форум «Візія кращих ідей розвитку освіти», який організував відділ освіти Новояворівської міської ради. Присутні обговорили низку важливих кроків, які є пріоритетними у галузі освіти: http://surl.li/kqhsu.
▫️Триває капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Страдецька Гора. Здійснено вирівнювання дорожнього покриття, встановлено бордюри та замощується бруківка.На черзі – вулиці Калитки та Підгірна: http://surl.li/kqhtm.
▫️ Стартував новий етап програми обміну ламп розжарювання на LED-лампочки. У районі обміняти можна в центральному відділенні Укрпошти за адресою: м. Новояворівськ: http://surl.li/kqhus.
▫️ Встигніть зареєструватися на Чемпіонат України з велоспорту, який відбудеться на Яворівщині. Вперше на території району відбудуться національні велоперегони. Дорогами Яворівщини у боротьбі за нагороди мчатимуть професійні велосипедисти. Не менш яскрава подія — перегони для аматорів Kormil Cycling Race. Для цього достатньо зареєструватись: https://forms.gle/bVkSjUJjebJthJiQ9.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ