555-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

555-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8052 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги» оголошує набір дітей для проведення відпочинку у туристично-оздоровчому таборі «Leader place». Дітей чекає: ліпка з глини; бісероплетіння; виготовлення свічок; настільні ігри; гра на музичних інструментах; арт-терапія; живопис аквареллю; та інше. За детальнішою інформацією звертатися 0660108996 – Галина: http://surl.li/kqtgp.
▫️Нові шкільні автобуси отримали три громади Яворівського району: Мостиська, Судововишнянська та Шегинівська. Загалом Львівщина отримає 79 «школяриків», щоб повністю закрити потребу у довезенні учнів. Загальна вартість – 234 млн грн. Придбали транспорт на умовах співфінансування – за кошти з державного, обласного та місцевого бюджетів. Це 71 звичайний автобус та 8 – спеціалізованих – для перевезення дітей з інвалідністю. Про це повідомив очільник області Максим Козицький: http://surl.li/kqthi
▫️У Новояворівській громаді нагородили кращих спортсменів та тренерів громади. Новояворівська міська рада затвердила Програму про фінансове стимулювання провідних спортсменів та тренерів, які працюють та тренують дітей в спортивних закладах, клубах, секціях на території Новояворівської міської ради на 2023-2024 рік. За результатами досягнень 2022 року відзнаки отримали 73 спортсмени та 18 представників тренерського складу з боксу, біатлону, футболу, легкої атлетики, боччі, дзюдо, пауерліфтингу. Також до нагородження ввійшли параспортсмени: http://surl.li/kqtjc.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ