556-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

556-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8047 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Привітав та подякував військовослужбовцям славетної королівської бригади і за вагомий внесок у справу боротьби з російськими окупаційними силами, високий професіоналізм, сумлінне відношення до виконання службових обов’язків, старанність, ініціативність та з нагоди святкування 20-ї річниці від Дня заснування 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила нагородив медалями «Незламному захиснику України» та грамотами Яворівської районної державної адміністрації: http://surl.li/ksaot.
▫️ 24 ОМБр імені короля Данила відзначила 20-річчя від дня заснування військової частини. З нагоди свята на центральній площі міста Яворова відбувся виступ військового оркестру 24 ОМБР: http://surl.li/ksape.
▫️Завдяки підтримці партнерів з Польщі Яворівська міська рада бере участь у програмі “Interreg Next Польща-Україна 2021-2027”.
Найважливіший проєкт на сьогодні для громади – це медична діагностика та реабілітація в Яворівській лікарні. Це необхідна медична послуга для військових, які внаслідок поранень та бойових травм потребуватимуть якісного лікування й відновлення.
Не менш важливим є проєкт каналізування, який дозволить з’єднати окремі мережі міста Яворова в одну каналізаційну систему: http://surl.li/ksaqn.
▫️ Вчора, 1 вересня, Середкевичівській школі передали новий шкільний автобус. Цього року це вже другий придбаний шкільний автобус за кошти Яворівської міської ради. У квітні ключі від нового «Школярика» передали директорці Смолинської школи: http://surl.li/ksaqx.
▫️ У День знань на подвір’ї Івано-Франківської школи настоятелі місцевих храмів освятили шкільний автобус. Транспортний засіб придбаний у рамках програми “Шкільний автобус” на умовах співфінансування з місцевого та обласного бюджетів: http://surl.li/ksarz.
▫️ Стартував перший день Чемпіонату України з велосипедного спорту на шосе та веломарафон! Завтра – індивідуальні гонки, не пропустіть: http://surl.li/ksatl.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ