560-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

560-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Один раз мали сповіщення про повітряну тривогу. Дякувати Богу та ЗСУ на всіх фронтах за надійний захист.
▫️8024 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️У Яворові вшанували пам’ять Героїв Яворівської громади, які народилися чи віддали свої життя за Україну у вересні. Рідні Героїв разом зі священнослужителями та представниками влади спільно помолилися за спокій наших Воїнів та мир в Україні. Ми завжди повинні пам’ятати про їхній вчинок та їхню жертву: http://surl.li/kvlxq.
▫️Провів засідання координаційної ради з питань протидії корупції та запобігання злочинності у Яворівському районі. Дякую усім, хто з розумінням та відповідальністю ставиться до роботи: http://surl.li/kvlyx.
▫️У Новояворівській громаді завершено частковий поточний ремонт дороги у с.Камʼянобрід. Ремонт автошляху протяжністю 1,4 км (від с.Добростани до залізничної колії) проводив Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА. Роботи виконувались підрядною організацією ПП «Рома»: http://surl.li/kvlze.
▫️Сьогодні в центрі міста Яворова біля літньої сцени працівники-медики Яворівського відділення ДУ “Львівський ОЦКПХ МОЗ” проводитимуть безкоштовний огляд мешканців, вимірювати артеріальний тиск, робити аналіз крові на цукор, визначати індекс маси тіла. Акція триватиме з 10:00 до 12:00 години: http://surl.li/kvmaa.
▫️Безкоштовна психологічна допомога. Проєкт у Львівській області реалізують у співпраці з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і Регіон Карпат «NEEKA» за підтримки американського народу через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) і народу Японії. Офіс допомоги Яворівський район – тел: 067-471-03-44 (Новояворівськ – 067-471-06-30). Кваліфіковану допомогу можна отримати заповнивши анкету- http://surl.li/itrca.
Разом до перемоги.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ