616-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

616-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▪️Два рази мали сповіщення про повітряну тривогу. Була загроза ударних безпілотників. Дякуємо нашим силам ППО за роботу.
▪️У Івано-Франківській громаді попрощалися з Героєм ФіалкаТарасом з села Кожичі. Вічна пам’ять захиснику.
▪️7885 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️У змаганнях з шашок на ІІІ Молодіжних іграх Львівщини перемогу третій рік поспіль здобула команда Яворівської територіальної громади Шашки Яворівщини. Золоті нагороди вибороли Соломія Кунанець та Максим Квасняк. Пишаємось та бажаємо нових перемог.
▪️ Для представників громад Яворівського району провели навчальний семінар переваги програми реімбурсації «Доступні ліки». Захід проведено з ініціативи Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА з КНП ЛОР «Львівський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» з метою інформування мешканців Львівської області про можливості й переваги програми реімбурсації «Доступні ліки».
▪️Працівники КП Яворівської міської ради “Житлокомунсервіс” спільно із спеціалістами відділу ЖКГ Яворівської міської ради продовжили ремонтні роботи на вулицях громади. Зокрема, відбулося щебіювання вулиці Княгині Ольги у селі Липина, та у селі Семирівка по вулиці
І. Богослова: http://surl.li/mskdb
.
▪️ У Немирівській лікарні, де проживає 69 внутрішньо переміщених осіб Благодійний фонд “Прем’єр Уржанс” надав безкоштовну психологічну та юридичну допомогу. Також провели медичний огляд для ВПО. Зазначу з початку року Благодійний фонд надав близько 500 людям безкоштовну допомогу.
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ