647-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

647-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️7867 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ За героїзм, стійкість і рішучість, високий професіоналізм, сумлінне відношення до виконання службових обов’язків, старанність, ініціативність та в переддень 32-ї річниці Збройних Сил України нагородив бійців Міжнародного центру миротворчості та безпеки медаллями «За вірне служіння Україні» Яворівської РВА.
▫️ На Яворівщині планують реконструювати парк курорту «Немирів. Відбулась нарада щодо перспективи розвитку та сталого використання об’єктів природно-заповідного фонду Немирівського старостинського округу. Т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик запропонувала підготувати необхідний пакет документів для впорядкування парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення Парк курорту «Немирів» для наступного винесення його меж в натуру та розробити проєкт ревіталізації та реконструкції парку для ефективного його використання для оздоровчо-рекреаційних потреб. Наступна зустріч має відбутися у січні.
▫️ Молодь Яворівської громади ГО «Любисток» відвідала Польщу аби взяти участь у проєкті «По-сусідськи». Його організовують добрі друзі з Stowarzyszenie Folkowisko. На меті проєкту є міжнародна співпраця, обмін культурним і не тільки досвідом, вивчення мов та спільне дозвілля.
▫️Працівників культури Шегинівської громади власноруч зробили “Оберіг для захисника”.
Дякую кожному за роботу. Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ