655-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

655-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Яворівська громада провела в останню путь Героя – Гаврилюка Сергія Юрійовича. Вічна пам’ять.
▫️7845 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ У Яворівській ДЮСШ відбулася відкрита першість з класичного пауерліфтингу серед юнаків та дівчат 2009 р.н. до дня Святого Миколая. Громада приймали команди юнаків та дівчат з Краматорська (Донецька область )та Великого Любіня. Вітаю спортсменів та бажаю нових перемог. Тренерам велике дякую за роботу.
▫️ Програма підтримки збройних формувань у Новояворівській міській раді продовжує працювати. Цього разу передали квадрокоптер за 359 тисяч грн для військової частини А 7078 (ТРО Яворівського району), щоб наші захисники і захисниці могли ефективніше виконувати свої бойові завдання.
▫️ 70 осіб з числа внутрішньо переміщених, які проживають у Шегинівській територіальній громаді отримали гуманітарну допомогу від Благодійної фонду «Право на захист». Допомога складається з речей першої необхідності, а саме: посуд, матраци, постільну білизну, засоби гігієни, ковдри, подушки. Крім цього, переселенці зареєструвались на фінансову допомогу від благодійного фонду. Також до допомоги долучився Благодійний фонд “Щирі серця” і передав 20 солодких подарунків для дітей. Допомогу вдалось передати завдяки роботі Офісу підтримки цивільного населення при Яворівській ВА.
▫️ Впродовж доби рятувальники Яворівщини ліквідували 3 пожежі різного характеру. Надзвичайники врятували від знищення вогнем 2 будівлі. Внаслідок займань ніхто з людей не постраждав. Бережіть свій дім та своє життя, дотримуйтесь правил пожежної безпеки.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ