668-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

668-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу. Закликаю вас не нехтувати правилами безпеки під час повітряної тривоги! Коли чуєте сигнал повітряна тривога перейдіть в укриття чи приміщення, де діє правило”двох стін”.
▫️7782 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️Рятувальники врятували дитину, що ледь не провалилась під кригу. 22 грудня о 12:56 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в смт Шкло Яворівського району на території місцевого озера на кризі знаходиться дитина та кличе на допомогу. Вкрай обережно, аби не допустити розколу льоду, рятувальники на човні підплили якомога ближче до дитини, після чого підтягнули її рятувальною мотузкою і вже на човні доправили до берега. Працівники ДСНС застерігають мешканців області про те, що вихід на тонку кригу водойм може бути дуже небезпечним. Не нехтуйте власним здоров’ям. Бережіть себе. Та у випадку небезпеки телефонуйте 101!
▫️У Львові рідним загиблих бійців 24 ОМБр імені короля Данила вручили ордени Хрест Героя. Вічна шана і слава усім полеглим воїнам!
▫️Новояворівська міська рада закупила 6 квадрокоптерів на загальну суму 1 252 000 грн. Закупівля квадрокоптерів була здійснена за кошти бюджету Новояворівської міської громади. Вони вже були передані для ТРО Яворівського району. Дрони допомагають виконувати завдання більш ефективно та точно.
▫️Максим Козицький підписав бюджет Львівської області на 2024 рік. Основний акцент – підтримка воїнів, ветеранів та їхніх сімей – http://surl.li/onvjt
.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ