683-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

683-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️7740 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ Різдвяний фестиваль «Древо Галицького роду» відбувся у Новояворівську. Під час фестивалю на сцені виступали дитячі та дорослі хори, танцювальні та театральні колективи, вокальні студії, вертепи. Також була цікава виставка різдвяного краму, символів Різдва та аукціон неймовірних лотів. Усі присутні мали змогу смачно почастувати смаколиками від Ресторан української кухні «Дефіляда» на благодійному різдвяному ярмарку для збору коштів на закупівлю дронів, зарядних станцій та генераторів на 103 бригаду 66 батальйону.
▫️ На Львівщині презентували Міжархівний пошуковий портал. Проєкт створили, аби ознайомити громадськість із унікальними документами з історії західних областей України. На портал завантажать 50 описів фондів та 500 тисяч оцифрованих архівних матеріалів. А також копії пам’ятних архітектур та історичних будівель Львівщини. Ознайомитися з ними зможуть усі охочі.
▫️ На веб-платформі е-Ветеран створено Єдину базу знань для ветеранів та їхніх сімей. За посиланням https://eveteran.gov.ua/benefits
можна знайти усі відповіді на нагальні питання щодо послуг з професійної адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, працевлаштування, які реалізуються в межах бюджетних програм Мінветеранів, Міносвіти, Мінекономіки, Державного центру зайнятості.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ