686-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

686-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️ Зранку о 8.00 розпочалася повітряна тривога. Зафіксували зліт МіГ-31К з аеродрому саваслейка. Негайно перейдіть в укриття чи приміщення, де діє правило “двох стін”.
▫️У Судововишнянській громаді провели в останню дорогу Героя Ключника Андрія Івановича. Івано-Франківська громада провела в останню дорогу загиблого захисника Гладкого Мирослава Ігоровича Вічна пам’ять Героям.
▫️7738 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️Меморандум між ЛОВА та «HOPE.UA» буде розірвано в односторонньому порядку. Тендери з компаніями Гринкевича будуть переглянуті та розірвані! Про це повідомив очільник Львівщини Максим Козицький.
▫️ У Superhumans Center триває набір заявок для отримання протезування. Пройти реабілітацію в центрі можуть всі, хто постраждав внаслідок війни. Як військові, так і цивільні. Якщо ви або ваші знайомі постраждали через російську агресію, заповнюйте заявку на протезування -https://superhumans.com/patients/
▫️ До колективу Яворівської ВА з дзвінкою колядою завітали віншувальники Центру дитячої юнацької творчості міста Яворова. Серед учасників також діти з числа ВПО. Щиро дякуємо діточкам за дивовижні емоції. Ви молодці.
▫️ Львівщина долучилася до наймасштабніших учнівських змагань в Україні – «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Проводять їх з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. У першому етапі Шкільних ігор, який відбувся у нашій області у жовтні-грудні 2023 року, взяли участь понад 5 тисяч учнів. Це школярі всіх вікових категорій. Провели 167 спортивних заходів. Львівська ОВА запрошує учнів, вчителів, тренерів і громади Львівщини виходити на новий рівень та реєструвати команди у шкільній лізі: https://scl.gov.ua/
▫️ У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки працює Call-центр. Телефонуйте за номером: +38 (068) 156 35 73. У голосовому меню оберіть цифру відповідну вашому запиту. Графік роботи Львівський обласний ТЦК та СП: понеділок-пʼятниця, 09:00-18:00. Також звертайтеся за електронною адресою: lvivovk@post.mil.gov.ua.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ