688-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

688-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу. Ракетну небезпеку оголосили по всій території України через зліт МіГ-31К з аеродрому саваслейка (нижньогородська область). Небезпека не справдилась.
▫️Військовослужбовець Віталій Гнатушок з Новояворівська став кавалером ордена «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно. Вічна пам’ять і вічна слава Герою.
▫️7732 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Для комунальних закладів охорони здоров’я району проводять роз’яснювальну роботу щодо заборони використання російськомовного культурного продукту на Львівщині: http://surl.li/pelqx.
▫️У 2023 році Яворівська міська рада спрямували 6 мільйонів гривень з міського бюджету на покращення умов для наших захисників, які проходять реабілітацію в санаторії “Прикордонник”. Кошти скеровані на капітальний ремонт лікувального корпусу, що дасть змогу збільшити кількість ліжко-місць і оздоровлювати більшу кількість наших військових. Про це повідомив голова громади: http://surl.li/pelri.
▫️Триває ремонт дитячого відділення Мостиської міської лікарні. Виконання цих робіт — це оновлення приміщення, що забезпечить комфортні та безпечні умов для лікування дітей: http://surl.li/pelrw.
▫️Мостиська міська рада отримала першу частину гуманітарної допомоги від Pompiers Humanitaires Français, PHF (Франція). Це медичні засоби, перев’язувальні матеріали, дезінфікуючі рідини, хірургічне приладдя, лікарняний одяг тощо. Загалом це 14 тон вантажу (61 палета) вартістю понад 64 тис. євро. Уся допомога буде передана для потреб медицини та освіти громади: http://surl.li/pelrz.
▫️Львівщина – друга в Україні за рівнем цифровізації в 2023 році. За результатами оприлюдненого Індексу цифрової трансформації регіонів України від Міністерство цифрової трансформації України Львівщина посіла 2 місце серед всіх регіонів в Україні:http://surl.li/pelsf.
▫️Актуальна інформація для бізнесу та внутрішньо переміщених осіб – відтепер на цифровій платформі “ОПЛІЧ”. Мета такої ініціативи – сприяти розвитку і масштабуванню місцевого бізнесу, а також інтеграції і адаптації ВПО. Перейти на саму платформу можна за посиланням: https://cp-oplich.com/support. Більше інформації на сайті: https://loda.gov.ua/news/89391
Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ