707-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

707-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️7680 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Вихованець ДЮСШ “Янтар” Кирило Ястремський став срібним призером Чемпіонату України з бігу на дистанції 800 м. Днями, 26-28 січня в Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2007-2008 року народження. Участь у змаганнях взяли 24 команди, до складу яких увійшли 603 спортсмени. Вітаємо спортсмена та бажаємо нових вершин: http://surl.li/pypkt.
▫️У Мостиській громаді відзначили учнів, які показали високий рівень знань та стали переможцями й призерами районних олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних, творчих конкурсів та різноманітних змагань: http://surl.li/pzjjc.
▫️Школярі Судововишнянського ліцею ім. Т. Дмитрасевича продовжують робити окопні свічки на передову для ЗСУ. Цього разу молодь під керівництвом вчителя трудового навчання Гереги Тараса Несторовича виготовили близько 100 окопних свічок і передали Захиснику із Судововишнянської громади Звірику Роману. Дякуємо кожному із вас за вашу роботу, за те, що допомагаєте українським воїнам здобути перемогу України.
▫️У боксерському залі Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 встановили новий ринг Новий боксерський ринг сертифікований, відповідає європейським стандартам і передбачений для занять спортом для дітей. Його особливість – конструкторна установка і можливість перенести в інше місце, за необхідності. Громадські організації з боксу займаються тут вже багато років, виховуючи хороших спортсменів, серед яких – Чемпіони України та переможці Міжнародних турнірів. Оновили ринг за кошти Новояворівської міської ради.
▫️ВПО та українські мігранти, які повертаються з-за кордону, зможуть отримувати допомогу малозабезпеченим родинам. Про це інформують у Міністерство соціальної політики України. Відтак допомогу на 6 місяців можуть призначати: родинам, що повернулися в Україну після тривалого (понад 90 днів поспіль) перебування за кордоном; родинам ВПО, які, внаслідок переміщення, не працювали або не сплачували ЄСВ. Йдеться, зокрема, і про українців, які повертаються з-за кордону та ще не встигли працевлаштуватися в Україні й не мають джерел доходів: http://surl.li/pypie.
▫️Молодь Львівщини запрошують взяти участь у новому проєкті «Лабораторія стійкості» – це двоетапний проєкт для молоді, який реалізовуватимуть з лютого по червень. На проєкті поділяться інструментами для розвитку життєстійкості, подолання стресу та роботи з травмою, які можуть використовуватися серед молоді, молодіжних працівників та молодіжних лідерів у воєнний час. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ha9P7wp4Kq2W8aCW8. Також щодо проєкт тут – https://loda.gov.ua/news/90974
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ