718-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

718-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу
▫️ Вчора на Яворівщині попрощалися із захисниками: Олегом Данилом з села Мужиловичі та Максимом Драницьким з Новояворівська. Вічна пам’ять Героям!
▫️ В польському Якушице триває чемпіонат Європи з біатлону серед юніорів та юніорок. Вчора відбулися спринтерські гонки. Найкращий результат серед 7-ми українських біатлоністок показала представниця Яворівщини Олена Городна. 19-річна дівчина допустила на дистанції 2 промахи на 2-х вогневих рубежах і фінішувала шостою. Біатлоністка з Яворівщини показала четверту швидкість на трасі серед понад сотні учасниць. Пишаємось та дякуємо за високі результати!
▫️7660 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ ФК «Яворів-1» – переможці «Зимового кубку міста Яворова» серед дітей 2017 року народження. В спортзалі ДЮСШ м. Яворова змагалися майбутні зірки футболу. Були і яворівські команди, і команда з Новояворівська і дві команди з Городка. Вітаю переможців! Дякуюємо тренерам за роботу.
▫️Мешканці села Глиниці відправили чергову допомогу для ЗСУ. Відтак до воїнів на передову передали маскувальні сітки, окопні свічки та буржуйки: http://surl.li/qiwcn
.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ